De gemeente Zeist en BPD hebben de handen ineen geslagen om een fonds, genaamd: WAardeer-de Hoeve Fonds, op te richten om initiatieven financieel te steunen die bijdragen aan de aantrekkelijkheid van de Historische Middenas op de WA Hoeve. Er zijn nu drie mooie initiatieven uitgekozen om een financiële bijdrage aan te verlenen.

WAardeer-de Hoeve Fonds

Het WAardeer-de Hoeve Fonds benadrukt het belang van het waarderen van deze historische en groene omgeving. Initiatiefnemers konden tot 1 juni jl. een plan indienen dat past bij de plek en dat bijdraagt aan een belevenis op en van de Historische Middenas op de WA Hoeve.
Er zijn inspirerende en creatieve initiatieven ingediend. Meerdere mensen en organisaties hebben gereageerd en laten zien dat ze de Historische Middenas op de WA Hoeve nieuw leven willen inblazen.

Drie initiatieven

De drie initiatieven die zijn uitgekozen om een financiële bijdrage aan te verlenen passen volgens de gemeente en BPD binnen deze voorwaarden en zorgen voor positieve levendigheid op het terrein. De initiatieven die worden gesteund:

  • Stichting P’arts organiseert een feestelijke opening voor het kunstzomerseizoen in de Gehoorzaal
  • Stichting WAardevol organiseert in samenwerking met DenDolder.nl een spetterend zomerfeest op de Historische Middenas
  • Ontroerend GOEDDD organiseert, over een langere periode verdeeld, verschillende creatieve workshops in paviljoen het Carré

Zie ook:

WAardeer de Hoeve Fonds – update

Financiële steun voor leuk, goed, mooi initiatief op de WA Hoeve – het gebouw op de Middenas