Zaterdag was het weer NLdoet en wat een stralende dag werd het. Ook onze eigen gezellige Torteltuin is weer lekker opgefrist. De vrijwilligers hebben afval geraapt, bollen gepoot, gesnoeid, geveegd en ook de zandbak heeft zijn zand weer terug in de bak gekregen.

Het vogelhuisje wat natuurlijk Den Dolder heeft mogen ontvangen vanwege hun nominatie voor de groene pluim van Groen Links heeft ook een mooi plekje gekregen. Laten we hopen op vele nestjes, wie weet zelfs een krullevaar 😉

Het blijft de waarheid: ‘vele handen maken licht werk’ en na 1,5 uur waren de klusjes dan ook allemaal geklaard. De gastvrije Torteltuin vereniging had een borrel voor de vrijwilligers klaargezet en ook aan de kinderen was gedacht. Want wat heb ik ook een boel kinderen hard zien werken, trots op de jeugd.

Denk je nu: “hè, wat jammer, heb ik helemaal gemist” en had je wel willen helpen? Wil je ook gezellig kennismaken met je dorpsgenoten? Goed nieuws: alle picknickbanken zijn toe aan een nieuwe verfbeurt. Houd de agenda in de gaten. Hiervoor komt nog een extra ingelaste vrijwilligersdag.

Neem gerust contact op via de Vereniging Torteltuin op Facebook