Deel jouw stalende foto of boodschap voor de feestdagen, dan zorgen we samen voor een stralend Den Dolder! Doe ook mee een geef Den Dolder extra sfeer tijdens de feestdagen!

Den Dolder Straalt heeft de afgelopen 2 jaar door alle mooie ingestuurde foto’s van de gezellig verlichten huizen en tuinen, veel mooie reacties gekregen.

Het idee voor dit jaar  is om ook weer de flyers uit te delen, en posters op te hangen. Maar we starten deze actie nu online! Als we weer een Stralende Route kunnen maken met alle verlichte adressen. Fiets dan met je kinderen in de schemer langs de magische huizen in het dorp. Wandel met je vriendin nog even na het eten de wijk in, pak met een vriend de fiets om een rondje te fietsen langs de verlichte huizen in de buurt. Geniet ervan!

 

Heb je je huis versierd met lampjes, is het een gezellige boel? Doe dan mee!

Wat kun je doen? 

  1. Maak een foto, stuur die op per mail naar redactie@dendolder.nl. Je kan je adres mee sturen, zodat we weten waar jouw huis zich bevindt. Dan zetten wij jouw huis op de Stralende Route.
  2. Maak een foto, zet de foto op Facebook en tag @DenDolder.nl, of stuur het met een bericht via Facebook van DenDolder.nl
  3. Stuur je adres op via redactie@dendolder.nl om te laten weten dat jouw huis mooi verlicht is.
  4. Maak een foto, zet de foto op Instagram en tag @DenDolderNL. Zo weten ook onze volgers dat jij een mooi lichtjes huis hebt.

En dan?

Fiets langs de Stralende Route

Als we weer inzendingen krijgen, kunnen we de Stralende Route starten. Waar zijn de mooie lichtjes te zien? Je kan het hier bekijken:

Wie deden mee in 2021? Bekijk het hieronder: