Tijdens deze donkere, stille dagen waarin we weinig mogen vieren, hebben we iets bedacht: We laten Den Dolder stralen en zo kunnen we er allemaal van genieten.

Als je je huis, bedrijf of straat gezellig hebt gemaakt, deel je huis met andere Den Doldenaren en loop zelfs langs de Stralende Route van Den Dolder. Genieten van de lampjes!

Heb je ook de flyer in de bus gehad? Nee, dan kan je ‘m hier nog even bekijken. Bekijk hier de flyer.

Heb je je huis versierd met lampjes, is het een gezellige boel? Doe dan mee!

Wat kun je doen? 

  1. Maak een foto, stuur die op per mail naar redactie@dendolder.nl. Je kan je adres mee sturen, zodat we weten waar jouw huis zich bevindt. Dan zetten wij jouw huis op de Stralende Route.
  2. Maak een foto, zet de foto op Facebook en tag @DenDolder.nl, of stuur het met een bericht via Facebook van DenDolder.nl
  3. Stuur je adres op via redactie@dendolder.nl om te laten weten dat jouw huis mooi verlicht is.
  4. Maak een foto, zet de foto op Instagram en tag @DenDolderNL. Zo weten ook onze volgers dat jij een mooi lichtjes huis hebt.

En dan?

Fiets langs de Stralende Route

Fiets met je kinderen in de schemer langs de magische huizen in het dorp. wandel met je vriendin nog even na het eten de wijk in, pak met een vriend de fiets om een rondje te fietsen langs de verlichte huizen in de buurt. Geniet ervan!

Den Dolder Straalt! is een initiatief van DenDolder.nl | Belangenvereniging Den Dolder | Toeven op de Hoeve en Den Dolder Voor Elkaar