Een massage praktijk aan de rand van het bos, een droom voor Mark van ReWild Massage.  Mark creëerde een plek waar natuur en ontspanning  samenkomen.

Al ruim 2 jaar in mijn hoofd, een eigen praktijk. Na een jaar zoeken hebben we onze droomplek gevonden, in Den Dolder. Ruimte en natuur. En helemaal mooi, achter in onze tuin mijn praktijk. En nog leuker, je komt binnen via een bospaadje.

 Inspired by nature
De natuur is in mijn werk een grote bron van inspiratie. Ze geeft energie, rust en relativeert. Daarnaast heeft de natuur een groot herstellend vermogen, net als wij.

Mijn visie is simpel. Ontspannen zijn we op ons best, in balans, hebben we energie en staan we vol in het leven. Zo zijn we open, flexibel, creatief, hebben goede relaties en leveren de beste prestaties in werk en sport.

Ervaring
Mijn specialisatie is een trage diepe vorm van massage die ik zelf DEEPLY (deep & slowly) noem. Deze is gericht op het bevorderen van lichaamsbewustzijn en een natuurlijke ontspanning van lichaam en geest. Het is zowel een diepe als zachte massage die het lichaam stimuleert te herstellen naar ‘je natuurlijke staat van zijn’.

Zoals een goed gerecht bestaat uit een combinatie van verschillende ingrediënten, zo combineer ik verschillende technieken tot een massage die bij mijn client past.

Ontspannen
Om te ontspannen moet je contact kunnen maken met je lichaam. Hier liggen de antwoorden. Stress, veel denken, negatieve overtuigingen en trauma (zowel fysiek als emotioneel) gaan in het lichaam zitten.

Meer weten?
Kijk op de website, op facebook of Instagram. 

Foto’s door: Anne Kaere Fotografie.