Regelmatig worden er producten uit de kast gehaald. Het vullen van de kasten gaat nu nog wat moeizaam. Vandaar deze oproep: Heeft u over? Een deelkast is een goede manier om houdbare producten en verzorgingsproducten uit te wisselen: Doldenaren die het kunnen missen helpen zo buurtgenoten die (even) te krap zitten.

Een derde deelkast dit jaar
Sinds afgelopen najaar is er ook een tweede kast bijgekomen; dit voorjaar zal de derde geplaatst worden. Het voorziet in een behoefte, van zowel van de ontvangers als de gevers.

Ja, de mensen weten de kasten steeds beter te vinden!

Regelmatig worden er producten uit de kast gehaald. Het vullen van de kasten gaat nu nog wat moeizaam. Vandaar deze oproep: Heeft u over? Is het houdbaar in blik of pot, maar gebruikt u het niet? Ook als er een actie is bij de drogisterij of winkel, neem 2 mee, en stop 1 in de deelkast.

Plaats ze bij de andere goede gaven en help zo iemand uit de buurt. Fijn anoniem, maar zo sociaal.

De twee deelkasten staan aan de Pleineslaan 25 en bij de ingang van Pelita aan de Dr Ramaerlaan. De derde staat voor dit voorjaar gepland bij de Werkwinkel aan de Dolderseweg.

Henriette – de beheerster van de kast op de Pleineslaan – heeft een waslijstje van gewilde producten op haar kast geplakt. Het varieert van pakjes drinken, broodbeleg, blikgroente, pasta maar ook tandpasta en maandverband.