Kees Haak, zijn vrouw Monique en Hans Dievenbach gaan ook dit jaar vanaf woensdag 1 december t/m vrijdag 24 december goede kwaliteit Nordmann kerstbomen verkopen aan de Fornheselaan 150 in Den Dolder (bedrijventerrein).

Hoe werkt het?
Zoek je mooie boom uit op de Fornheselaan 150 en een deel van het bedrag gaat naar het Prinses Maximacentrum voor kinderoncologie.

In 2020 zijn Kees, Monique en Hans begonnen met de verkoop van kerstbomen, echter door de regelgevingen over winkelsluitingen destijds is het ophalen van een mooi bedrag voor de voedselbank in het water gevallen. Maar de smaak hadden ze te pakken en werd er toen direct plannen gemaakt om in 2021 weer kerstbomen te gaan verkopen. De bijdrage aan het goede doel voelt zo goed aan, en niet alleen bij de verkopers maar ook bij de klanten.

In deze rare en roerige tijden waarin de samenleving steeds meer polariseert iets voor elkaar kunnen doen is een mooie kerstgedachte.

Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang. De verkoop start op woensdag 1 december om 10 uur!

Over Kees & Hans
Kees Haak runt samen met zijn vrouw Monique in Soest motorzaak Bikecompany en is daarnaast een succesvolle zanger. Hans Dievenbach is eigenaar van autobedrijf VAS in Den Dolder. Ergens in augustus 2020 bespraken ze de gevolgen van de coronacrisis. Alle optredens die Kees had staan werden geannuleerd. Het gevolg was dat hij veel thuis zat. Omdat Kees iemand is die altijd wel iets om handen moet hebben kwam hij met het idee om kerstbomen te gaan verkopen met een bijdrage voor een goed doel. Hans en Monique zagen dat helemaal zitten en Hans gaf aan dat hij wel ruimte had bij zijn autobedrijf om de kerstbomen op te slaan en te verkopen. Wie had toen durven denken dat er eind 2021 niet veel veranderd is en we allemaal nog steeds te maken krijgen met teleurstellingen, afzeggingen en beperkingen.

 

Op het terrein aan de Fornheselaan 150 wordt een soort boomgaard neergezet. Kees, Monique en Hans vinden het belangrijk om een gezellige sfeer neer te zetten, een kerstboom kopen is immers een mooie traditie. Alle bomen worden uitgestald, zo kan de bezoeker de bomen goed rondom bekijken, terwijl de kinderen tussen de bomen verstoppertje spelen. De vuur-ton en kerstmuziek maken de sfeer compleet. Uiteraard wordt er rekening gehouden met elk budget, er zijn al kerstbomen vanaf €10,-.

Kees, Monique en Hans hopen u te verwelkomen!!! Ho Ho Ho……….

Openingstijden:
Vanaf 1-12 t/m 24-12 alle dagen van 10:00 tot 18:00