Op het Fornhese terrein in Den Dolder, is een top initiatief ontstaan dit jaar. Een kerstboom kopen en een goed doel steunen. Dat wil iedereen! Daarom koop je boom bij Kees Haak. Hij staat samen met z’n vrouw Monique en maat Hans Dievenbach kerstbomen te verkopen voor de Voedselbank Zeist.

Hoe werkt het?
Zoek je mooie boom uit op de Fornheselaan 150 en van het bedrag gaat 15% van de opbrengst van de boom gaat naar de Voedselbank Zeist. En we weten allemaal dat iedereen dat hard kan gebruiken.

Over Kees & Hans
Kees Haak runt samen met zijn vrouw Monique in Soest motorzaak Bikecompany en is daarnaast een succesvolle zanger. Hans Dievenbach is eigenaar van autobedrijf VAS in Den Dolder. Ergens in augustus bespraken ze de gevolgen van de coronacrisis. Alle optredens die Kees had staan werden geannuleerd. Het gevolg was dat hij veel thuis zat. Omdat Kees iemand is die altijd wel iets om handen moet hebben kwam hij met het idee om kerstbomen te gaan verkopen voor het goede doel. Hans en Monique zagen   dat helemaal zitten en Hans gaf aan dat hij wel ruimte had bij zijn autobedrijf om de kerstbomen op te slaan en te verkopen. Op het terrein aan de Fornheselaan 150 wordt een soort boomgaard neergezet. Volgens Kees kan het publiek de bomen dan van alle kanten goed bekijken.

 ‘Normaal gesproken worden grote aantallen bomen in netten verpakt tegen een hek aan gestald. Wij willen er iets bijzonders van maken met Kerstmuziek, vuurkorven én warme chocomelk’

Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag van 9.00 uur 18.00 uur
Zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur
Prijzen vanaf € 15,00