Er is weer een expositie te bezichtigen in de huiskamer van cultureel centrum de Kameel. Om de 4 maanden wordt de ruimte opgefrist met nieuwe kunstwerken van één van de deelnemers of cursisten van de schildergroepen die wekelijks bezig zijn in de Kameel.

Van september tot en met december 2023 zijn de schilderijen van Marianne Grutterink uit Den Dolder te zien.

Marianne is al jaren aan het schilderen. Sinds zij in 2018 in Den Dolder is komen wonen is zij actief als deelnemer aan het wekelijkse open atelier van Atelier Den Dolder. Marianne werkt graag met gemengde technieken. Het liefst werkt zij abstract waarbij zij zich graag laat inspireren door landschappen. Maar zoals u kunt zien in de Kameel kunnen werken ook op een andere manier ontstaan.

Het bezoeken van de expositie kan tijdens diverse activiteiten in de Kameel, en op afspraak via secretaris@stichtingdekameel.nl.

Dolderseweg 167
3734 BH Den Dolder

De Kameel is een sociaal cultureel centrum met een laagdrempelig karakter. We bieden accommodatie en zijn een multifunctionele ontmoetingsplek voor alle doelgroepen in Den Dolder die zich bezighouden met sociale en culturele activiteiten.