Groep 8 van basisschool De Kameleon uit Den Dolder voerde op dinsdag- en woensdagavond een spetterende musical op. Met weinig tijd werd er een geweldige musical neergezet.

Op het moment dat de kinderen in mei weer naar school mochten gingen ze bijna direct aan de slag met de musical ‘Verboden te voeren’ . De musical werd gelezen, er werden audities gedaan voor de verschillende rollen en de liedjes en dansjes werden ingestudeerd.

Met niet veel weken om te oefenen zetten de kinderen samen met de juffen van groep 8 alles op alles om er een mooie musical van te maken. De ouders van de kinderen hebben geholpen met het maken van een schitterend decor en alle rekwisieten. 

Dinsdag 14 juli en woensdag 15 juli was het dan zover. De musical werd voor de hele school opgevoerd. Directeur Heidi van Wezel had kippenvel op haar armen toen de kinderen het openingslied zongen. ‘Dit heb ik nou elk jaar,’ zei Heidi. 

Op deze twee avonden mochten de ouders van de kinderen komen kijken. Uiteraard alles coronaproof. Er werd gelachen om de grapjes en er rolden enkele tranen over de wangen van de ouders toen het slotlied werd gezongen. De juffen stonden met trots de kijken naar de kanjers van groep 8. Dit hebben ze toch maar even mooi gedaan!

Lieve Amy, Cayenne, Christina, Tijm, Yalenka,Tibbe, Timme, Marin, Mike, Pepijn, Daan, Dewy, Délano, Charlotte, Daan, Dasha, Evie, Felix, Femke, Isabella, Jaap, Jelle, Finn, Tessa, Semi, Geoffrey, Inuk, Dylan, Eva, Fayth, Thomas B., Jeske, Julien, Marius, Thomas N., Floris, Gijs, Hidde, Mees, Miray, Mitchell, Lars, Laura, Leona en Sara, wij wensen jullie heel veel succes op het middelbaar onderwijs! 

De juffen van groep 8