Echt een verschil maken, dat doet Den Dolder Voor Elkaar in het dorp. Met inzet en enthousiasme van vrijwilligers de verbinding leggen tussen jong en oud. Zeker in deze tijden van Corona hartstikke belangrijk en hartverwarmend.

Dit voorjaar hebben de vrijwilligers van ‘Den Dolder voor Elkaar’ 120 ouderen blij gemaakt met een attentie. Een kus door de brievenbus

Kusdoorbrievenbus

Nu in de tweede coronagolf een feit is, hebben zij weer een actie gedaan waaruit de verbondenheid in het dorp blijkt. Aan de leerlingen van De Kameleon is gevraagd om post te maken voor de ouderen in Den Dolder. Het was mogelijk om een tekening, kaart of knutsel in te leveren. Petra Koek en Anneke Lasterie van ‘Den Dolder voor Elkaar’ hebben de post bezorgd bij vele ouderen in het dorp. Als je nu door het dorp rijdt, zie je deze post voor de verschillende ramen hangen.

Alle prachtige tekeningen! Zie jij die van jou erbij staan?

Ook tips worden gedeeld:

Als je eenzaam bent, neem een huisdier.  🙂

En alle lieve bedankjes!

Afgelopen week mochten de kinderen van De Kameleon de vele reacties van de ouderen in ontvangst nemen. Met een mooie sliert werden deze de school in gedragen door de vertegenwoordigers van de leerlingraad. Het is mooi om te zien hoe dankbaar onze dorpsgenoten zijn. Er zijn prachtige brieven en kaarten gestuurd. Bekijk ze allemaal in de film. Hartverwarmende reacties!

Alle kaarten en brieven hangen ondertussen in de hal van de school. Van de overhandiging zijn opnames gemaakt door SlotstadTV.

Fijn dat we zeker in deze tijd aan elkaar blijven denken.

OPROEP: Als je een goed idee hebt om met ellkaar verbinding te maken, laat het weten aan Petra Koek van Den Dolder Voor Elkaar, via mail.