BPD nodigt de inwoners van Den Dolder, en andere belangstellenden, uit voor een van de inloopbijeenkomsten voor de herontwikkeling van de WA Hoeve. Dit gebeurt aan de hand van diverse informatiepanelen die buiten staan opgesteld, waarna een vrije wandeling over het terrein mogelijk is. Wil je hier bij zijn? Meld je nu aan voor de inloopmomenten via deze link.

De gebiedsontwikkeling gaat om de historische panden op de middenas en nieuwe kleinere woonbuurten in het bos en aan de hei. Deze partijen werken nu samen aan de bestemmingsplannen voor dit gebied. Aanmelden verplicht. Zonder aanmelding kan de bijeenkomst niet worden bijgewoond.

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling zal de komende jaren de Willem Arntsz Hoeve in Den Dolder herontwikkelen. Altrecht en de gemeente Zeist selecteerden BPD op basis van de ontwikkelvisie Bosch & Hei.

Altrecht en Fivoor zullen de WA Hoeve uiterlijk 01 januari 2027 verlaten. Dit betekent dat BPD vanaf 2023/2024 haar ontwikkelvisie verder uitwerkt op stedenbouwkundig en architectonisch niveau. Concrete woningtypes en prijzen zijn om die reden dan ook nog niet bekend. De bestemmingsplannen worden na de zomer in procedure gebracht, dat is de eerste stap. De Plan Begeleidingsgroep uit Den Dolder is hierbij betrokken. Tijdens de informatiebijeenkomsten vertelt BPD u graag meer over dit proces.

U bent van harte uitgenodigd door BPD.

Wanneer:
vrijdag 18 juni a.s. tussen 16.30 uur en 19.00 uur of;
zaterdag 19 juni tussen 11.00 uur en 15.00 uur.

Waar:
Op het terrein achter de Gehoorzaal op de WA Hoeve. U kunt parkeren bij de Vijverhof.
Het zijn vrije inloopbijeenkomsten, dit houdt in dat u binnen de aangegeven tijdsblokken uw eigen moment kunt kiezen voor uw bezoek. Wij vragen u in verband met de geldende coronamaatregelen, u vooraf aan te melden via de website: www.bosch-hei.nl.

Meer lezen?
Ontwikkeling WA Hoeve

Gebiedsontwikkeling plan