Op Dennendal, het terrein van Reinaerde op de WA Hoeve in Den Dolder, komt Plein 4. Dat wordt een plek waar cliënten en medewerkers samenkomen om te werken en bewegen. In het nieuwe gebouw komt van alles samen onder één dak: dagbesteding, bewegen en behandelen, nachtzorg en werk- en ontmoetingsplekken voor de ondersteunende functies. De werkzaamheden starten rond 1 oktober en nemen een jaar in beslag. Op 2 juli werd de aannemingsovereenkomst daarvoor getekend.

Samen bouwen aan een betere wereld om ons heen

Reinaerde wil samen bouwen aan een betere wereld om ons heen voor cliënten en medewerkers. Deze nieuwe ruimte maakt onderdeel uit van het grote project waarbij de komende jaren meerdere verouderde gebouwen van Dennendal geleidelijk worden vervangen. Eerder werden woningen aan de Dennendalweg al opgeleverd.

De opdracht voor de bouw- en installatiewerkzaamheden voor ruim € 4.000.000 is verstrekt aan Bouwbedrijf A. Huurdeman uit Amersfoort. Dit is gebeurd door het tekenen van de aannemingsovereenkomst door de bestuurder Ella van Lingen van Reinaerde. Er kan in oktober worden gestart met de bouw.