De Loods Zorg heeft een unieke plek gecreëerd in Den Dolder met dagbesteding voor GGZ-cliënten. Ze maakt met deze mensen mooie producten, zoals opgeknapte Porsches en de LEGO pakketten van BRICKR.

Wie wordt er nou niet blij van LEGO?! Djurre Menges

Djurre Menges
Djurre Menges is oprichter van De Loods Zorg en initiatienemer/eigenaar van de Garage en BRICKR (foto: De Beeldredaktie/Maarten Boswijk)

In Den Dolder heeft De Loods de dagbesteding verdeeld over drie panden. In het ene pand werken ze met auto’s. Daar knappen ze bijvoorbeeld een Jeep op, een Landrover Discovery of wordt een Porsche raceauto gebouwd. Je kan er zelfs aan je eigen auto werken. Zij werken nauw samen met de garage, waar degene die wat meer uitdaging zoekt ook dagbesteding kan volgen. In de Garage werken ze uitsluitend aan Porsches en doen ze veel werk voor klanten die hun auto willen laten opknappen of ombouwen.

Naast het werken aan auto’s heeft de Loods het BRICKR project. Daar maken ze van oude LEGO weer nieuwe LEGO sets. BRICKR is daarmee dé LEGO winkel in Den Dolder en alles is te koop:

BRICKR 
Fornheselaan 232,  Den Dolder

Meer over De Loods in de media:

In het AD

In ArtsenAuto