Welke tiener/jong volwassene vindt het leuk om te ontdekken of de journalistiek iets voor jou is? Wil je weten hoe iets in elkaar zit en ben je benieuwd naar ‘het waarom’? Vind je het belangrijk dat inwoners van Den Dolder weten wat er in hun dorp gebeurt? Bij DenDolder.nl zoeken we nu een junior redacteur!

Dat kan een nieuwsfeitje zijn, een besluit van de gemeente, de opening van een winkel, een bijzonder verhaal van een inwoner, een sportactiviteit of iets anders waarvan jij vindt dat noemenswaardig is. Wil je weten hoe iets in elkaar zit en ben je benieuwd naar ‘het waarom’? De vorm mag je zelf bepalen; vloggen, schrijven, of welke vorm dan ook. Jouw inbreng wordt gepubliceerd op DenDolder.nl en op de socials.

Met deze vrijwillige functie wil DenDolder.nl je helpen te ontdekken waar jouw interesse en talenten liggen. Je mag zelf bepalen hoeveel tijd je er in wilt steken. Wij denken aan zo’n 2 uur per week maar we willen natuurlijk niet dat het ten koste gaat van school of werk. Wij ondersteunen je waar nodig, denken met je mee over de onderwerpen, over de inhoud en zo nodig over tekst & spelling. Wil je het eens proberen? Stuur dan een mail naar redactie@dendolder.nl of bel met Arjan: 06 51936832