De nieuwe Maakplaats (onder de Werkwinkel aan de Dolderseweg 79a) heeft een prachtige aanmoedingsprijs gewonnen: een cheque voor € 1000, gewonnen bij de Frisse Pitch. Daarmee zijn we één van de vijf mooie, innovatieve, verrassende en duurzame winnende initiatieven.

De Maakplaats is voor iedereen die iets wil maken met bijvoorbeeld hout, metaal of textiel.
Eén van de activiteiten wordt een inloopmiddag waar kinderen, jongeren en/of volwassenen aan de gang kunnen met restmaterialen zoals stukken hout, textiel, doppen, schroeven en lijm. Je kunt zelf iets verzinnen of je laten inspireren door voorbeelden. Beginner of gevorderde: iedereen is welkom en elkaar helpen mag. Graag zelfs!

De inrichting van de Maakplaats is al klaar, wat we nog missen is gereedschap en materialen. Veel kan tweedehands of tweedekans maar soms is nieuw materiaal nodig zoals schroeven, spijkers of lijm. Daar komt het geld goed voor van pas.

Binnenkort kunnen resten bruikbaar hout, wol en stof worden ingeleverd bij de Werkwinkel in speciale kisten die buiten staan.

Nieuwsgierig wat er allemaal kan? Zelf ideeën voor workshops of projecten? Komt rustig langs om de mogelijkheden te bespreken.

De Werkwinkel heeft binnenkort ook een Huiskamer, speciaal voor maatschappelijke activiteiten. Ook hiervoor zijn ideeën altijd welkom.

Werkwinkel, Maakplaats en Huiskamer
Dolderseweg 79a
Den Dolder
Ingrid Wong, 06 147 67 539