Een speciale groet wordt gemaakt door de kinderen van Basisschool de Kameleon. Én de ontvangers kunnen een lieve groet terug sturen!

‘Dit voorjaar hebben we 120 ouderen verblijd met een attentie. Nu de tweede golf een feit is, willen we – Den Dolder voor Elkaar – weer iets doen waaruit de verbondenheid in ons fijne dorp blijkt.

Anneke Lasterie en Petra Koek hebben een tweede actie op touw gezet om de ouderen in Den Dolder een hart onder de riem te steken in de onzekere Coronatijd. Ze hebben de medewerking van de Basisschool de Kameleon gevraagd om  alle kinderen een mooie tekening, knutsel, brief of kaart te laten maken en die te verzamelen om uit te delen aan de ouderen in de buurt.

Als antwoord daarop worden de ouderen gevraagd een reactie te ‘posten’ in de 3 brievenbussen met hart in het dorp. Dit zijn de plekken waar de brievenbussen staan:
– bij MeanderOmnium in de hal van Pelita (hij wordt extra geleegd!)
– de hal van de Residence, Wilhelmina van Essenlaan,
– de Readshop te stoppen.

Op dinsdag 10 november om 16.00 uur worden alle brievenbussen geleegd en de reacties verzameld.

Op vrijdag 20 november komen we de reacties van de ouderen naar school brengen. Den Dolder Voor Elkaar en Meander Omnium overhandigen ze om 10.45 uur aan de leerlingenraad.

Den Dolder voor Elkaar werkt nauw samen met Meander Omnium. Met deze organisatie  werd overlegd over de 120 adressen.

Heeft u ook een idee voor een kleine actie? Neem contact op met Den Dolder voor Elkaar via de Facebookpagina.

Deze kleine actie was bedacht door Den Dolder voor Elkaar.