Arjan van Bommel heeft per1 januari zijn werkzaamheden bij DenDolder.nl overgedragen. Arjan was 4 jaar geleden één van de mede-oprichters van het platform Den Dolder.nl. Arjan gaat andere uitdagingen aan in 2024 en wij wensen hem al het succes hiervoor!

Bij deze wil ik iedereen bedanken die zich de afgelopen vier jaar heeft ingezet of heeft bijgedragen om van DenDolder.nl een succes te maken. – Arjan van Bommel

Uit de wens om meer verbinding tussen de verschillende bewonersgroepen in Den Dolder te krijgen en één plek te hebben waar alles over ons mooie dorp is terug te vinden zette hij zich in om alle Dolderse partijen hierbij te betrekken en om dit goed te organiseren. Arjan was mede-oprichter en bestuurslid van Stichting DenDolder.nl, die augustus vorig jaar werd opgericht. De stichting is nu goed van de grond; een mooi moment om weer andere uitdagingen aan te gaan. Zo wil Arjan zich in 2024, naast zijn werk als trainer, inzetten om dialogen te bevorderen en te begeleiden bij onder andere de Woudkapel, KunstenHuis Idea en Utrecht in Dialoog.

We zullen zijn enthousiasme en betrokkenheid bij de website missen! En wensen hem al het goeds bij alle dingen die hij nog gaat doen in de toekomst.

 

Namens de Redactie en het bestuur van DenDolder.nl

Martine Scholte & Petra Koek

 

V.L.N.R: Arjan van Bommel, Paul Eversdijk, Martine Scholte & Petra Koek