Van 7-15 oktober vindt de ‘Week van de duurzaamheid’ plaats, waar het Repair Cafe voor deze gelegenheid een special edition gaat organiseren op zaterdag 14 oktober van 10-12 uur.

We openen 1-malig onze deuren van de Werkwinkel (Dolderseweg 79a) voor het inzamelen van speelgoed en kleding in het kader van de week van de Duurzaamheid.
Na grondige check en/of reparatie, doneren wij het speelgoed en de kleding aan een goed doel. Kleding en speelgoed mag dus iets mankeren. Zo voorkomen we dat het onnodig bij het afval beland.
Heeft u nog spullen over van de kleedjesmarkt van Koningsdag of heeft u uw huis eens grondig opgeruimd, of bent u dit nog van plan? Er komt vast iets bruikbaars tevoorschijn voor een nieuw leven elders. Wij zorgen voor een mooie nieuwe bestemming, zodat ze een nuttig 2de leven krijgen.
Speelgoed & kleding graag schoon inleveren in de Werkwinkel (Dolderseweg 79a) op zaterdag 14 oktober tussen 10 – 12 uur. Voor info kunt u een kijkje nemen op onze website, op Facebook of mailen naar repaircafe@dendolder.nl of bellen naar tel: 06-51152025

Alvast veel dank voor uw bijdrage!!

Nieuwsgierig naar alle activiteiten in de week van de Duurzaamheid? Neem dan hier een kijkje