Het is bijna lente! Mirjam van Natuurbeleving De Boomklever gaat weer een paar mooie workshops eetbare planten geven. Voor volwassenen en voor kinderen! Iedereen uit Den Dolder mag zich eerst inschrijven want het wordt direct een kennismaking met wat er allemaal te doen is op het Altrecht terrein.

Zo brengen we een bezoek aan moestuin Uit De Kluiten, gebruiken we producten uit de Buurderij en eindigen we in de Bloementuin bij de kassen om iets lekkers te maken van ons gevonden plantjes. 🌿 Zo maar, vlak bij huis plantjes bekijken en planten misschien wel proeven, dat beloofde Mirjam van der Laan in haar beschrijving over haar workshop. En dat deden de deelnemers. Planten proeven!

Natuurbeleving Den Dolder workshop natuur

Hoogtepunt was wel de zelfgemaakte pesto proeven op een knapperig toastje aan het eind van de middag. De zon komt door, de thee is meer dan geurig en de pesto… nee, die hoef je nooit meer in de winkel te kopen!

Bekijk hier de flyer van de workshop eetbare planten voor kinderen. De workshops vinden plaats op 17 en 24 maart.

En bekijk hier de flyer van de  Workshop eetbare planten volwassenen.  Deze vinden plaats op zaterdag 9 april en maandag 18 april.

Kijk voor meer informatie op de website of stuur een mail naar: mirjam@natuurbelevingdeboomklever.nl

“Ik vond het leuk / gezellig en bovenal leerzaam. Mirjam weet veel en kan het op een manier overbrengen dat het bij mij goed blijft hangen“ Cursiste Cobie

Over Mirjam van der Laan
Na de opleiding bij IVN tot natuurgids is mijn liefde voor de natuur alsmaar gegroeid. Door elke dag in het bos te zijn met kinderen en volwassenen en hen mee te nemen in de wondere wereld van de natuur leer ook ik elke dag bij. Er is oneindig veel te ontdekken en dat maakt het zo ontzettend leuk. Hoe meer je weet van de natuur hoe meer je gaat zien en hoe meer je van de natuur gaat houden. Je ziet hoe wij onderdeel zijn van de planten, de bomen en de dieren. Deze kennis maakt gelukkig. Ik hoop met mijn workshops mensen (en kinderen!) dichterbij de natuur te brengen en ze te laten genieten van alles wat leeft.

Vind meer informatie: www.natuurbelevingdeboomklever.nl

Mirjam van der Laan Natuurbeleving Den Dolder