Kom veilig sporten bij Fit4Life (uiteraard volgens alle richtlijnen van de Rijksoverheid) – Dé sportschool van Den Dolder en omstreken (Bilthoven, De Bilt, Soest, Den Dolder, Bosch en Duin en Zeist) met personal en small group training én een breed aanbod in groepslessen. Ontdek hoe leuk bewegen kan zijn. Kleine groepen, kwaliteit, persoonlijke aandacht en een goede sfeer.

Wat je doel ook is, bij Fit4Life is er altijd een les die jou ondersteunt in het behalen van je doel. Al ruim veertien jaar zijn wij gespecialiseerd in het geven van uitdagende groepstrainingen.

Bij Fit4life Den Dolder staat kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop. Ieder lichaam vraagt immers om andere aandacht en bij Fit4life Den Dolder geven we die aan al onze sporters. Onze trainingen worden gegeven door gediplomeerde trainers waarbij je altijd terecht kunt met vragen. Er is een groot aanbod aan groepslessen en persoonlijke trainingen.

LESROOSTER BUITENTRAINGEN (VOOR DE SPORTSCHOOL) Tijdens de lockdown vanaf 11 januari: Sport veilig en volgens alle coronaregels

Maandag
09:00 uur Bodyshape (Dalya)
20:00 uur HIIT 30 min (Anne-Claire)

Dinsdag
19:15 uur Boksen (Alex)
20:00 uur Kracht/Cardio circuit (Alex)

Woensdag
08:30 uur PUMP (Anne-Claire)
19:00 uur HIIT 30 min (Anne-Claire)

Donderdag
09:00 uur Kracht/Cardio circuit (Anne-Claire)

Zaterdag
09:30 uur Kracht/Cardio circuit (Alex)

Dus sporten op dinsdag / woensdag / donderdag en vrijdag om 09:00 uur

Wil je deelnemen? Stuur even een app naar Anne-Claire 06-30466080. Meer weten over de docenten, lees hier. 

Fit4LIFE sporten in Den Dolder

Pilates en Yoga kan er helaas nu nog niet buiten gegeven worden i.v.m. kou.

Lekker sporten buiten!

ROOSTER BUITENTRAINGEN BOOTCAMP (NATUURGEBIED)

dinsdag / woensdag / donderdag en vrijdag om 09:00 uur

Wil je deelnemen? Stuur even een app naar Anne-Claire 06-30466080

Gratis proefles
Bij Fit4Life Den Dolder verwelkomen we jou met een gratis proefles! Op de gloednieuwe website vind je alles over de sportlessen en het lesrooster (normaal gesproken) en zien welke lessen we geven. Je hoeft alleen een bericht te sturen welke sportles je gratis wilt proberen. Wij sturen jou een bericht terug met een uitnodiging. Hopelijk tot snel!
In deze rare periode kan je al sporten voor 12,50 per week.