Wim Ummels, personal coach, organiseert bootcamp in het Pleinesbos. Meld je aan voor een proefles.

Ik heb een holistische visie, een gezonde geest in een gezond lichaam, een actieve geest met een actieve levensstijl. Sporten helpt stress te voorkomen of te reduceren. Daarom ben ik, 5 jaar geleden, ook begonnen met bootcamps en hardlooptrainingen in de bossen van Bilthoven en Den Dolder.

Nu, met de “mini-lockdown”, geeft hij elke woensdag- en zondagochtend om 9 uur bootcamp in het Pleinesbos. Je vindt ons op de beukenlaan die loopt van de Dolderseweg naar de N237.

We trainen op een speelse en afwisselende wijze alle grote spiergroepen. Een soort outdoor fitness.

Het is intensief sporten, maar er is genoeg ruimte voor een praatje. Het is juist fijn om in deze tijd van veelal thuiswerken om in de natuur te zijn. Februari dit jaar stonden we in de sneeuw, dat was prachtig. In oktober lag het hele pad vol beukenbladeren en op een zomeravond zagen we drie reeën oversteken. Trainingen gaan bijna altijd door, ongeacht het weer. Het niveau van de groep is divers maar als je een beetje sportief bent of die ambitie hebt, kun je prima meedoen. Je kunt altijd starten met een gratis proefles.

5 jaar geleden is, Wim Ummels, gestart met Treximo. In eerste instantie met vitaliteitstrainingen voor bedrijven. Advies over bewegen, voeding en work-outs tijdens en na het werk. Nu

Lijkt dit je ook wat?

Kijk op www.treximo.nl voor meer informatie en meld je aan voor een proefles.