Als jij voelt dat je minder bezig wilt zijn met wat anderen van je vinden maar wilt gaan leven vanuit wat JIJ belangrijk vindt. Als je niet schrikt van ‘nuchtere spiritualiteit’. Als je niet bang bent om emoties te voelen en jouw gedragspatronen onder ogen te komen. Dan ben je van harte welkom bij Anna Van Dijk’s Radical Compassion Coaching. En op 1 april geeft zij een workshop: Leven vanuit zelfvertrouwen.

Stop met twijfelen aan jezelf!

Ik ben Anna, somatisch coach. Als jij steeds twijfelt over je keuzes en je verlangens, en je voelt je onzeker over jezelf, dan help ik je thuiskomen bij jezelf. Zodat je gaat leven vanuit je diepste verlangens en zelfvertrouwen. 

✔ Een leven waarin je jij je welkom en geliefd voelt.

✔ Gezonde, sprankelende (liefdes)relaties.

✔ Leven vanuit authenticiteit en plezier.

✔ Vertrouwen in je werk en ouderschap.

Je bent niet kapot. Je bent heel. Je hebt alleen trauma’s.

 

Ik heb zelf een lange weg moeten afleggen voordat ik erachter kwam dat somatische en tantrische oefeningen de uitweg waren uit mijn donkere, zware jeugd. De oefeningen zorgden er niet alleen voor dat ik ging van overleven naar leven, maar ook dat ik enorme spirituele groei doormaakte.

 

WORKSHOP: LEVEN VANUIT ZELFVERTROUWEN

Tijd en locatie
1 april 13:00 – 17:00
Utrecht, Singelsteeg 2, 3511 HB Utrecht, Nederland

Over het evenement
Voel jij regelmatig twijfel, onzekerheid, schaamte of schuld over dingen die jij doet? Heb je bevestiging van anderen nodig om te voelen je dat je er mag zijn en dat jouw emoties ‘oké’ zijn?

Als jij jezelf hierin herkent, dan heb je misschien ooit in een emotioneel uitputtende relatie gezeten, bijvoorbeeld met jouw ouder(s) of een ex-partner. In deze relatie kreeg je continu de boodschap dat je pas waardevol was als je voldeed aan de verwachtingen van de ander.

Jouw lichaam heeft deze boodschap opgeslagen, zodat het voor jou onveilig is gaan voelen om spontaan jezelf te zijn. Dit is wat we trauma noemen. ‘Pleasegedrag’, onzekerheid en zelftwijfel zijn het gevolg van dit trauma.

Is dit trauma te helen? Absoluut! Onder de onzekerheid bestaan jouw authenticiteit, spontaniteit, kracht en zelfvertrouwen gewoon: puur en ongeschonden.

In deze workshop ga je voelen wat het betekent om bij deze krachtige laag onder je trauma’s te komen.Niet door te praten, want trauma’s zijn lichamelijk, en kunnen dus alleen via lichaamswerk geheeld worden. In een veilige groep gaan we lichaamsgerichte oefeningen doen die je laten ervaren wat het betekent om te leven vanuit jouw eigenheid en verlangens. Je voelt hoe het is om niet meer te piekeren over wat anderen van je vinden, maar ruimte in te nemen, heldere grenzen te stellen en vanuit je intuïtie te leven.

Tijdens de middag is er veel aandacht voor een veilige groepsdynamiek. Ik geef informatie over emotioneel uitputtende relaties en trauma’s, zodat je een helder beeld krijgt over het effect dat deze relatie op jou heeft gehad. We sluiten af met een groepsgesprek, waarin je kunt delen wat je hebt ervaren en vragen kunt stellen.

Aan het einde van de dag voel je veel sterker wat jouw diepste verlangens zijn en welke blokkades jou nu nog in de weg staan om deze verlangens te volgen. Ik geef je tips en adviezen mee voor oefeningen die je kunt doen om deze blokkades te transformeren, zodat je met veel meer zelfvertrouwen in je leven komt te staan.

Is deze middag geschikt voor jou?

Als jij voelt dat je minder bezig wilt zijn met wat anderen van je vinden maar wilt gaan leven vanuit wat JIJ belangrijk vindt. Als je openstaat voor lichaamswerk (denk aan: ademhalingsoefeningen, visualisatie en beweging). Als je niet schrikt van ‘nuchtere spiritualiteit’. Als je niet bang bent om emoties te voelen en jouw gedragspatronen onder ogen te komen. Dan ben je van harte welkom!

Locatie: een prachtige zaal in centrum Utrecht (15 min lopen van CS, parkeerplek in de buurt)

Meenemen: iets om aantekeningen op/in te maken, flesje water, makkelijk zittende kleding. Voor koffie/thee en kleine snack wordt gezorgd.

Voor vragen of even kennismaken: anna.vandijk@gmail.com / 06 410 35 35 7

Ik vind het fantastisch dat ik als coach andere mensen mag begeleiden. Om te zien hoe ze hun donkere leven verlaten om in hun licht en kracht te stappen. Om erbij te zijn ze thuiskomen bij zichzelf.”