Als jij voelt dat je minder bezig wilt zijn met wat anderen van je vinden maar wilt gaan leven vanuit wat JIJ belangrijk vindt. Als je niet schrikt van ‘nuchtere spiritualiteit’. Als je niet bang bent om emoties te voelen en jouw gedragspatronen onder ogen te komen. Dan ben je van harte welkom bij Anna Van Dijk’s Radical Compassion Coaching. En op  8 oktober geeft zij de workshop: Leven vanuit zelfvertrouwen.

Ik geef hem weer, de workshop waar al veel mensen heel enthousiast van werden. Twijfel je veel aan jezelf? Tijdens deze middag ga je in een kleine, veilige groep ervaren hoe lichaamswerk – denk aan visualisatie en ademhalingstechnieken – jou kan helpen om te gaan leven vanuit diep zelfvertrouwen.
Anna van Dijk

Een paar reacties van vorige deelnemers: ‘Ik pieker veel en slaap slecht. Ik ben bang wat anderen van me vinden en durf niet voor mezelf op te komen en grenzen te stellen. Ik laat te veel over me heen lopen waardoor ik ongelukkig word en dan soms ook boos. Ik heb heel veel aan deze workshop gehad. Ik heb echt gevoeld hoe het voor mij als kind was, waardoor ik me nu zo gedraag. En ik heb ervaren dat ik mezelf kan helpen hierin. Ik voel nu al dat ik dat piekeren niet meer nodig heb. Dus ik ben heel dankbaar voor deze workshop. Ik kan het iedereen die bereid is om in z’n lichaam te gaan voelen zeer aanraden om deze workshop te volgen.’ ‘Ik deed mee vanwege een gevoel van wankel zelfvertrouwen en het moeilijk aan kunnen voelen/geven van mijn grenzen. Dat komt vooral tot uiting als ik voor groepen moet spreken of in het middelpunt van aandacht sta in een groep die ik niet ken. Na de workshop voelde ik me – echt waar – verlicht. Ik merk nu al dat ik meer ontspannen ben en ook liever voor mezelf kan zijn. Ik zou deze workshop iedereen aanbevelen! Je neemt altijd wat mee uit je jeugd en dit zit ons vaak (onbewust) dwars. Het kan nooit kwaad om hier eens naar te kijken.’

Voel jij regelmatig twijfel, onzekerheid, schaamte of schuld over dingen die jij doet of zegt? Heb je goedkeuring van anderen nodig om te voelen dat je ‘oké’ bent? Voel je vaak de wens om anders te zijn dan je bent?

Als jij jezelf hierin herkent, weet dan dat schaamte en zelftwijfel overlevingsstrategieën zijn van jouw lichaam. Het is een manier die ooit onbewust hebt ‘bedacht’ om jezelf staande te houden. Er is dus niets mis met je, je hebt alleen nog niet geleerd hoe je jezelf op een andere manier tot het leven kunt verhouden.

Kan dit anders? Absoluut! Onder je onzekerheid bestaan jouw authenticiteit, spontaniteit, kracht, sprankeling en zelfvertrouwen: puur en ongeschonden. Dit kan allemaal naar de oppervlakte komen op het moment dat jij je zelftwijfel gaat transformeren.

In deze workshop is dat dan ook wat we gaan doen: je gaat voelen wat het betekent om bij de krachtige laag onder je onzekerheid te komen. Niet door te praten, want overlevingsstrategieën zijn lichamelijk, en kunnen dus alleen via lichaamswerk geheeld worden. In een veilige, kleine groep gaan we lichaamsgerichte oefeningen doen die je laten ervaren wat het betekent om te leven vanuit jouw eigenheid en verlangens. Je voelt hoe het is om niet meer te piekeren over wat anderen van je vinden, maar ruimte in te nemen, heldere grenzen te stellen en vanuit je intuïtie te leven.

Aan het einde van de middag voel je veel sterker wat jouw diepste verlangens zijn en welke blokkades jou nu nog in de weg staan om deze verlangens te volgen. Ik geef je persoonlijke tips en adviezen mee, en oefeningen die je kunt doen om je blokkades te transformeren, zodat je met veel meer zelfvertrouwen in je leven komt te staan.

Is deze middag geschikt voor jou?

Als jij voelt dat je minder bezig wilt zijn met wat anderen van je vinden maar wilt gaan leven vanuit wat JIJ belangrijk vindt. Als je openstaat voor lichaamswerk (denk aan: ademhalingsoefeningen, visualisatie en beweging). Als je niet schrikt van ‘nuchtere spiritualiteit’. Als je niet bang bent om emoties te voelen en jouw gedragspatronen onder ogen te komen. Dan ben je van harte welkom!

Vind je het een spannend idee om (in een groep) te gaan voelen? Dat is heel normaal. Als je zenuwen voelt is dat het teken dat jij toe bent aan deze stap. Weet dat bijna iedereen het spannend vindt en dat alles wat jij voelt tijdens deze middag welkom is. Je zult ervaren dat je ontspannen en met een vergroot zelfvertrouwen naar huis zult gaan.

Meer informatie en inschrijven:
https://www.radicalcompassion.nl/events

Stop met twijfelen aan jezelf!

Ik ben Anna, somatisch coach. Als jij steeds twijfelt over je keuzes en je verlangens, en je voelt je onzeker over jezelf, dan help ik je thuiskomen bij jezelf. Zodat je gaat leven vanuit je diepste verlangens en zelfvertrouwen. 

✔ Een leven waarin je jij je welkom en geliefd voelt.

✔ Gezonde, sprankelende (liefdes)relaties.

✔ Leven vanuit authenticiteit en plezier.

✔ Vertrouwen in je werk en ouderschap.

 

Ik heb zelf een lange weg moeten afleggen voordat ik erachter kwam dat somatische en tantrische oefeningen de uitweg waren uit mijn donkere, zware jeugd. De oefeningen zorgden er niet alleen voor dat ik ging van overleven naar leven, maar ook dat ik enorme spirituele groei doormaakte.

 

WORKSHOP: LEVEN VANUIT ZELFVERTROUWEN

Tijd en locatie
8 oktober 13:30 – 17:00
Utrecht, Singelsteeg 2, 3511 HB Utrecht, Nederland

Over het evenement
Voel jij regelmatig twijfel, onzekerheid, schaamte of schuld over dingen die jij doet? Heb je bevestiging van anderen nodig om te voelen je dat je er mag zijn en dat jouw emoties ‘oké’ zijn?

Als jij jezelf hierin herkent, dan heb je misschien ooit in een emotioneel uitputtende relatie gezeten, bijvoorbeeld met jouw ouder(s) of een ex-partner. In deze relatie kreeg je continu de boodschap dat je pas waardevol was als je voldeed aan de verwachtingen van de ander.

Jouw lichaam heeft deze boodschap opgeslagen, zodat het voor jou onveilig is gaan voelen om spontaan jezelf te zijn. Dit is wat we trauma noemen. ‘Pleasegedrag’, onzekerheid en zelftwijfel zijn het gevolg van dit trauma.

Is dit trauma te helen? Absoluut! Onder de onzekerheid bestaan jouw authenticiteit, spontaniteit, kracht en zelfvertrouwen gewoon: puur en ongeschonden.

In deze workshop ga je voelen wat het betekent om bij deze krachtige laag onder je trauma’s te komen. Niet door te praten, want trauma’s zijn lichamelijk, en kunnen dus alleen via lichaamswerk geheeld worden. In een veilige groep gaan we lichaamsgerichte oefeningen doen die je laten ervaren wat het betekent om te leven vanuit jouw eigenheid en verlangens. Je voelt hoe het is om niet meer te piekeren over wat anderen van je vinden, maar ruimte in te nemen, heldere grenzen te stellen en vanuit je intuïtie te leven.

Tijdens de middag is er veel aandacht voor een veilige groepsdynamiek. Ik geef informatie over emotioneel uitputtende relaties en trauma’s, zodat je een helder beeld krijgt over het effect dat deze relatie op jou heeft gehad. We sluiten af met een groepsgesprek, waarin je kunt delen wat je hebt ervaren en vragen kunt stellen.

Aan het einde van de dag voel je veel sterker wat jouw diepste verlangens zijn en welke blokkades jou nu nog in de weg staan om deze verlangens te volgen. Ik geef je tips en adviezen mee voor oefeningen die je kunt doen om deze blokkades te transformeren, zodat je met veel meer zelfvertrouwen in je leven komt te staan.

Is deze middag geschikt voor jou?

Als jij voelt dat je minder bezig wilt zijn met wat anderen van je vinden maar wilt gaan leven vanuit wat JIJ belangrijk vindt. Als je openstaat voor lichaamswerk (denk aan: ademhalingsoefeningen, visualisatie en beweging). Als je niet schrikt van ‘nuchtere spiritualiteit’. Als je niet bang bent om emoties te voelen en jouw gedragspatronen onder ogen te komen. Dan ben je van harte welkom!

Locatie: een prachtige zaal in centrum Utrecht (15 min lopen van CS, parkeerplek in de buurt)

Meenemen: iets om aantekeningen op/in te maken, flesje water, makkelijk zittende kleding. Voor koffie/thee en kleine snack wordt gezorgd.

Voor vragen of even kennismaken: anna.vandijk@gmail.com / 06 410 35 35 7

Ik vind het fantastisch dat ik als coach andere mensen mag begeleiden. Om te zien hoe ze hun donkere leven verlaten om in hun licht en kracht te stappen. Om erbij te zijn ze thuiskomen bij zichzelf.”