De Zomer Vakantie Specials staan online! De leukste workshops voor kinderen van 8 jaar en ouder, je hoeft je niet te vervelen. Kijk voor de workshops en data op Zomer in de Maakplaats.

Hicham helpt je om de mooiste dingen de te maken met de 3D-pen. Wij zorgen voor de pennen en materialen, breng jij je mooie ideeën mee?

Wil je leren omgaan met gereedschap om mooie dingen te maken van hout? Dat kan! In drie dagdelen ga je samen met Hicham technieken leren en tegelijkertijd iets moois maken. Er is ruimte voor vier deelnemers dus wees er snel bij.

We hebben mooie houten kistjes – wat ga jij er van maken in twee middagen? Een poppenhuis, tijdmachine, schatkist of kijkdoos? Of iets anders?

Je eigen jojo ontwerpen en maken – aan het eind van de workshop ga je met eigen unieke jojo naar huis!e Zomer Vakantie Specials staan online! De leukste workshops voor kinderen van 8 jaar en ouder, je hoeft je niet te vervelen. Kijk voor de workshops en data op Zomer in de Maakplaats.

Inloop Maakplaats – natuurlijk hebben we ook onze vrije inloopmiddagen waar je kunt maken wat je wil met de materialen en gereedschappen van de Maakplaats.

Aanmelden kan in onze ‘webshop’.  Er is beperkt plek dus weer er snel bij. De prijzen zijn laag maar kun je het echt niet betalen dan zoeken we een oplossing. Iedereen die dat wil moet kunnen meedoen.