Vandaag steken we de loopbrug over naar oefenstudio Deltamusic. En deze keer voor een kennismaking met West and Merk. West and Merk is gewend te spelen op straat, festivals en podia. Nu in Coronatijd zijn ze dolblij om bij Delta Music lekker te kunnen spelen. En werken ze nu in de studio aan het Deltapad aan een nieuwe EP.

West and Merk bestaat uit Steven (gitaar en zang)Nick (lead gitaar)Elise (tweede vocaal)Francesco (perscussie)Davide (bas&contrabas)

Country pop met een silverlining van Rock and Roll

Volgens de kenners
West and Merk kent het speelplezier van jonge honden en de doortastendheid van een oude rot. Ze brengen eigen werk, maar onder het mom van gedeelde smart is het ook meezingen geblazen met stevige covers.

Volgens de band zelf is hun muziek een mix van rock & roll, blues and country. Ze noemen het zelf Americana!

Delta Music
De band is ontzettend blij met de oefenruimte en studio faciliteiten aan het Deltapad. De hele dag de ruimte voor jezelf, zorgt ervoor dat we de creativiteit lekker de ruimte kunnen geven. Ook als we even net in de flow zitten. Dan is het juist fijn om geen tijdslot te hebben.

We wonen overigens niet in Den Dolder, maar dit is voor ons met bandlid Francesco uit Breda een prima plek om met elkaar af te spreken. Zo centraal en ontzettend goed gefaciliteerd.

Hun eerste single Wishes and Hopes waar de opbrengst wordt gedoneerd aan stichting Make-A-Wish is heel bijzonder. Make-A-Wish is een organisatie die de liefste wens vervult voor kinderen tussen de 3 en 18 jaar oud met een levensbedreigende ziekte.

“Een stukje kunnen bijdragen aan een groter belang en elkaar zo kunnen helpen in een wereld waarin op dit moment niets meer vanzelfsprekend is”

West and Merk hopen met deze actie bij te dragen aan de vervulling van een allerliefste wens van een kind. Wil je een cd bestellen stuur dan een mail naar:
info@westandmerk.nl  Met daarin je naam, telefoonnummer en adres. Of stuur èèn van de bandleden een berichtje. Prijs: 10€

Wil je meer weten en luisteren van West & Merk:

Heb je zelf een band, en zoek je nog een repetitieruimte. Kijk eens op de site van Deltamusic.
We komen graag eens kijken & luisteren!