Vandaag steken we de loopbrug over naar oefenstudio Deltamusic. En deze keer voor een kennismaking met Fujaro. Een zeskoppig collectief uit omgeving Den Dolder dat met veel plezier gebruikt maakt van de oefenstudio’s aan het Deltapad.

Fujaro bestaat uit Madelon Ravenhorst als zangeres, Jan Vrijenhoek op basgitaar, Jean-Loeck van Kollenburg op drums, Hans Verburg op toetsen, Michiel Beek op saxofoon en Niels Vos op gitaar.

van funk tot fado, en alles wat ertussen zit

Ze spelen een uitgebreid repertoire. “Van funk tot fado, en alles wat ertussen zit”, wordt lachend gezegd. Ze maken uitstapjes naar pop, jazz en soul, net waar hun gezamenlijke interesses hen brengt. En behalve covers, worden er ook eigen nummers uitgewerkt.

De leden hebben al een ruime ervaring in de muziek en houden zich er graag mee bezig. In eigen beheer hebben ze al een aantal cd’s opgenomen in de ‘schuurstudio’ van Jan, waarbij ze zelf alle onderdelen van het opnameproces voor hun rekening hebben genomen.

Helaas bracht de coronaperiode ook voor hen beperkingen in muziekmaken met zich mee. Ze misten het samenspelen en het onderlinge contact en besloten daarom ‘op afstand’ aan nieuw materiaal werken.

Nu live samenspelen weer mag hebben ze veel zin om straks weer voor publiek te spelen. Met hun uitgebreide repertoire en mix aan stijlen komen ze op veel plekken tot hun recht. Van (bruilofts-)feest tot in de kroeg, buitenpodium of intiem in de huiskamer. “Wij vullen met gemak de avond, van sfeer tot aan het dansen”.

Hopelijk kunnen we Fujaro nog eens live in Den Dolder bewonderen, we laten het uiteraard weten. Mocht je Fujaro zelf willen boeken, kun je contact opnemen via de website, of facebook.

Heb je zelf een band, en zoek je nog een repetitie-ruimte. Kijk eens op de site van Deltamusic.
We komen graag eens kijken & luisteren!