De Spooktocht is terug! Leuk dat je mee wilt doen aan de Djoin Spooktocht op 28 oktober 2023! De spooktocht is voor alle kinderen uit Den Dolder van groep 5 t/m groep 8.

Let op: deelname aan de Spooktocht is alleen mogelijk als je je vooraf hebt ingeschreven via onderstaand formulier. Inschrijven is mogelijk tot en met 25 oktober. De kosten voor deelname aan de Spooktocht zijn €3 per kind. (Begeleiders mogen gratis mee en hoeven zich ook niet in te schrijven).

Tijdens de avond loop je met een groep van 6-8 kinderen de Spooktocht. De groepjes worden ter plekke ingedeeld. Uiteraard proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met voorkeuren.

De groepjes moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Stem onderling met ouders af wie er meeloopt. Uiteraard mogen er per groepje meerdere volwassenen meelopen.

Goed om te weten is dat we werken met 4 tijdvakken waarbij we de mate van spanning toe laten nemen. Het eerste tijdvak van de Spooktocht is daardoor meer geschikt voor kinderen uit groep 5 en het laatste tijdvak meer voor kinderen uit groep 8. Als je kiest voor een tijdvak dan vragen we je bij de start van het tijdvak aanwezig te zijn bij De Kameel. Hierdoor kunnen we zo veel mogelijk kinderen laten genieten van de Spooktocht.

Heb je vragen over de inschrijving of over de Spooktocht, mail dan naar spooktochtdendolder@gmail.com

Veel plezier!

formulier 18.30-19.00 Dit tijdvak is helaas VOL!
formulier 19.00-19.30 Dit tijdvak is helaas VOL!
formulier 19.30-20.00 Dit tijdvak is helaas VOL!
formulier 20.00-20.30 Dit tijdvak is helaas VOL!