Na de zeer succesvolle zomerexposities van vorige jaren exposeren 10 kunstenaars van P’Arts weer tijdens een “Zomerkunst” tentoonstelling in Galerie de Gehoorzaal op de Willem Arntzhoeve. Welkom iedere zaterdag en zondag van 12-17 uur. Er is ieder weekend een andere gastexposant. Kom genieten van beelden, schilderijen, mozaïek, foto’s en keramiek. Kunst toegankelijk voor iedereen!

De 17 vaste exposanten van P’Arts zijn: Marga Damman, Reint Derksen, Hans Doortmont, Ada de Groot, Elzelien Jansen, Peter de Keijzer, Eric Lugtigheid, Liz van Munster, Clarissa Vis en Annemarie Voets, zie https://www.stichtingparts.nl/kunstenaars/

De gastexposanten zijn: Boudewijn Korsmit (16 en 17 juli), Daan Corstjens (23 en 24 juli), Siona Snel (30 en 31 juli),  Henk bij de Weg (6 en 7 augustus), Rina Van Kilsdonk (13 en 14 augustus) en Marianne de Boer (20 en 21 augustus).

Deze zomervakantie kun je op het terras van de Gehoorzaal genieten van een kopje vers gezette koffie of thee, een glaasje fris of wat lekkers. Heerlijk dus als je de zomerexpositie bezoekt en daarna nog even wilt wandelen of fietsen door de prachtige omgeving. Je bent welkom op zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Zie we je daar?