De nieuwjaarsboodschap van de burgemeester van de gemeente Zeist, Koos Janssen, werd afgelopen maandag uitgesproken tijdens de speciale nieuwjaarstalkshow ‘Samen Zeist’ vanuit het tot talkshowstudio omgebouwde Beauforthuis, gepresenteerd door Daan Warnas en Liselot van Elsen.

‘Een goed nieuw jaar. Vol licht. Vol liefde. Vol leven.’ Burgemeester Koos Janssen

De gehele nieuwjaarstoespraak van burgemeester Janssen is hier te lezen

In de uitzending van Samen Zeist waren de volgende gasten uitgenodigd.

  • Acteur en zanger Martijn Fischer. Hij is onder andere bekend als het alter ego van André Hazes in de musical én film over de volkszanger. Voor deze film ontving hij zelfs een Gouden Kalf.
  • Cultuurmakelaar Casper Broekaart. Hij vertelt over de meest bijzondere projecten op cultuurgebied in Zeist.
  • Beleidsmedewerker Marcel van der Vaart. Hij zet zich in om eenzaamheid in Zeist tegen te gaan met het project ‘Eén tegen eenzaamheid’.
  • Coördinator Maartje Simons van de Vrijwilligerscentrale. Zij vertelt over het belang van vrijwilligerswerk in coronatijd, want 2021 is als ‘Jaar van de Vrijwilliger’ belangrijker dan ooit.
  • Onderneemster Martine Scholte. Zij is één van de initiatiefnemers van het online platform DenDolder.nl en Den Dolder Straalt om dit dorp in Zeist positief op de kaart te zetten.
  • Burgemeester Koos Janssen. Hij houdt zijn nieuwjaarstoespraak en gaat met Daan in gesprek over wat het jaar 2021 brengt voor de gemeente.

Nieuwjaarsfeest Zeist

Vanuit Den Dolder waren Koen en Dees met Toeven op de Hoeve in beeld gebracht en vertelden over hun bijdragen aan kunst en cultuur in Den Dolder. Ook was Martine van Team DenDolder.nl uitgenodigd om naast de burgemeester plaats te nemen om te vertellen over de website en wat haar idee is van het ‘nieuwe’ ondernemen.