Aan de Steynlaan 44 in Zeist hebben Olivier en Sophie onlangs hun droom waargemaakt. Dit jonge stel is namelijk al jaren idolaat van Italië. Sophie heeft in Florence gestudeerd en Olivier heeft de vinologenopleiding en meerdere koksopleidingen in Italië gevolgd. En bezorgen nu ook in Den Dolder!

Biologische wijnen en Italiaanse delicatessen
In de Enoteca van Slurpini kun je terecht voor (biologische) wijnen die door hen zelf worden geïmporteerd. Olivier en Sophie gaan zelf op bezoek bij alle wijnboeren. Ook kun je in hun wijnwinkel terecht voor heerlijke Italiaanse delicatessen, zoals pasta en verse truffel.

Klein stukje Italië op de Steynlaan
In de Cantina van Slurpini kun je wijnproeven of een privé diner boeken. Tijdens de wijnproeverij worden er wijnen uit verschillende regio’s wijnen geproefd. Tijdens het Italiaans viergangen menu eet je zelfgemaakte pasta en drink je bij elke gang een bijpassende wijn.

Slurpini alla casa: thuiskoken als een échte Italiaan
Als je zelf thuis wilt koken als een échte Italiaan, dan heeft Slurpini ook nog iets leuks bedacht: Slurpini alla casa. Je ontvangt elke maand een maaltijdbox, inclusief bijpassende wijnen die je in een handomdraai omzet in een origineel Italiaans gerecht. Check slurpini.com/allacasa voor meer info.

Borrelplank Slurpini