Het (bijna) volledige programma is al te zien op www.dendollywood.nl en de kaartverkoop begint op 28 augustus.Na de zomervakantie gaat filmhuis Den Dollywood op de WA Hoeve  weer van start met een spetterend filmprogramma. Van schattige dierendocu tot nagelbijtend spannende thriller en van doldwaze animatie tot statig kostuumdrama: er is voor elk wat wils!

Algemene info:
Je vindt het filmhuis in het prachtige witte hoofdgebouw op de Willem Arntszhoeve aan de Vijverhof in Den Dolder. De entree voor films is € 5,- (inclusief een drankje).
Filmhuis Den Dollywood is een initiatief van Stichting WAardevol met medewerking van de gemeente Zeist en Altrecht. Stichting WAardevol richt zich op verbindende activiteiten op het terrein van de W.A. Hoeve voor bewoners van Den Dolder en omgeving.

Coronamaatregelen
Filmhuis Den Dollywood volgt alle richtlijnen van de Rijksoverheid. Dat betekent dat volwassenen anderhalve meter afstand houden van elkaar en van kinderen boven de twaalf jaar. Blijf thuis als je verkoudheidsklachten of koorts hebt of in quarantaine moet. Je kunt je eventuele filmkaarten in dat geval retourneren.

Filmhuis Den Dollywood zoekt vrijwilligers!
Ben jij dol op films en vind je het leuk om te helpen bij het organiseren van filmavonden? Dan is nu je kans, want er zijn meerdere vacatures vrijgekomen! Lijkt dit jou iets of wil je meer informatie? Neem dan contact op met vhogenbirk@gmail.com.