Bij onze muziekvereniging staat het plezier in muziek maken voorop. We spelen muziekstukken die zo worden samengesteld dat iedereen op haar/zijn niveau kan meedoen. Onze muzieksmaak is heel breed, van klassiek tot house. We wagen ons overal aan.

Optreden in Den Dolder op Koningsdag?
Verschillende keren per jaar treden wij op in het dorp: zo spelen we altijd met Koningsdag, Dodenherdenking, de jaarlijkse herdenking op de Dolderse begraafplaats ‘t Stille Hofje, de intocht van Sinterklaas en met Kerst. Voordat de zomervakantie begint hebben we altijd een zomeroptreden bij de Kameel. En als het lukt geven we jaarlijks nog een avondvullend concert. Al deze optredens doen we met het hele orkest of met ensembles waarbij een deel van onze muzikanten meespeelt.

Kijk voor impressies even op onze website: https://www.mv-engelhard.nl/het-orkest/

Herintreders
Herintreders bij voorkeur, dus wel de basis of meer in de vingers, maar niet meer actief in een orkest.  Spreekt dit je aan en haal je eindelijk je instrument van zolder? Kom dan meedoen. Heb je geen instrument meer, dan hebben we zelf verschillende instrumenten op voorraad dus misschien is daar iets voor je bij?

Kom kijken!
Kom gerust langs op onze vaste repetitieavond op donderdag in de Kameel (Dolderseweg 167A). We repeteren dan van 19.30 – 21.30 uur. Als je er rond kwart over 7 bent, kunnen we bespreken hoe we je kunnen laten meedoen. Na 21.30 uur binnenlopen kan ook, want dan borrelen we altijd nog even na.

Vragen? 
Als je vragen hebt, stuur een bericht naar info@mv-engelhard.nl. We kijken ernaar uit om je kennis te laten maken met onze muziekvereniging. Natuurlijk kun je een maandje meespelen om te kijken hoe het gaat voordat je lid wordt. Ff inspelen dus. En wie weet speel je dan volgend jaar mee op Koningsdag!