Met vlaggen, ijsjes en flyers stonden de initiatiefnemers van DenDolder.nl klaar om iedereen een gratis ijsje aan te bieden om te vieren dat de website LIVE is.

Driehonderd raketjes van Albert Heijn Den Dolder en driehonderd roomijsjes van Gelato Burano Bilthoven hebben we afgelopen weekend uitgedeeld. Niet alleen door de kinderen uit Den Dolder werd dit goed ontvangen, maar ook de bewoners, bezoekers en passanten waren enthousiast over de actie. Deze lancerings-campagne zorgde voor veel reacties:

“Misschien vind ik iemand om mee te wandelen.”
“Jazeker, het is tijd voor leuk nieuws over Den Dolder.”
“Zoeken jullie nog content?”
“Ik volg jullie allang op Facebook!

Oh, wat goed, wat een goed initiatief!

Initiatiefnemer Martine Scholte: Dat waren toch echt wel de reacties waar we hoopten, maar die ons ook verrasten. We hebben dit initiatief bedacht en uitgewerkt, maar als het dan echt online is en het zorgt gelijk al voor die verbinding, activiteit en betrokkenheid, dan voelen we ons trots. Bedankt daarvoor!

Inluiden van de vakantie met Basisschool De Kameleon


Promotie op het plein

DenDolder.nl is een kleurrijke website geworden, waar iedereen kan ‘uitvogelen’ wat er in ons dorp en omgeving te beleven is. Dat trok heel veel mensen aan dit weekend. Ook Sander Jansen, Wethouder van de Gemeente Zeist, kwam een ijsje halen. 

Het team DenDolder.nl werd in het zonnetje gezet met een bos bloemen van Chantal voor de inzet voor de lancering van DenDolder.nl. Bedankt!

 

Den Dolder Zomer 2020 actieSuper trots zijn we dat het gelukt is DenDolder.nl in de lucht te krijgen

Zonder onze fans was dit nooit gelukt! 

Deze actie is mede mogelijk gemaakt door:

 

📷 Aart Advocaat & Weinand de Koster van TEAM DenDolder.nl