Ook dit seizoen biedt KunstenHuis Muziekschool verschillende muzieklessen aan  in Den Dolder. De individuele lessen op blokfluit en cello en de groepsles Muziekplezier van 1 tot 4 vinden allemaal plaats op De Kameleon.

Meer informatie en aanmelden: kunstenhuis.nl/muziek

Individuele lessen op de Kameleon, Schroeder van der Kolklaan

Blokfluitles
Marjoke van Die geeft de individuele blokfluitlessen aan iedereen die het leuk lijkt om dit veelzijdige instrument met haar mooie warme klanken te leren bespelen.

Blokfluit les op de Kameleon Den Dolder

Celloles
Maar ook voor cellolessen is iedereen van elke leeftijd van harte welkom in Den Dolder. Docent Frank Linschoten geeft les op dit prachtige instrument dat niet alleen in de klassieke muziek gebruikt wordt maar ook in pop- en rockmuziek. Bij alle lessen staat het plezier in muziek maken voorop.

Muziekplezier van 1 tot 4
I.s.m. Basisschool De Kameleon wordt op woensdagochtend de groep Muziekplezier van 1 tot 4 gegeven op IKC De Schilden door Joske Platteel, tevens leerkracht op De Kameleon. Bij deze cursus is nog een enkele plek beschikbaar.

Neem gerust een kijkje op onze site en ontdek ons volledige aanbod in Den Dolder, Maartensdijk, De Bilt en Zeist: kunstenhuis.nl/muziek

Muziekschool