Koningsdag in Den Dolder! Ook dit jaar gaan we er weer 1 groot feest van maken in de Torteltuin. In de ochtend wordt de Kleedjesmarkt georganiseerd en daarna de Spelletjesmiddag. Om dit een succes te maken is de organisatie nog op zoek naar helpende handjes.

Voor de volgende onderdelen is hulp nodig:
Voor de ochtend KLEEDJESMARKT zoeken wij nog 1 vrijwilliger die gastheer/gastvrouw wilt zijn bij 1 van de 3 openingen bij de Torteltuin. Je taak is om daar iedereen welkom te heten en zorg te dragen voor een soepele organisatie. Dit duurt van 8:30 tot 9:00.

Voor de middag SPELLETJESMIDDAG zoeken wij nog 8 vrijwilligers die helpen met klaarzetten van de spellen, begeleiden van de kinderen en opruimen van de spellen en versiering. Dit duurt van 13:00 tot 17:00

En we maken weer een flyer met hulp van Vrije Stijl. Hiervoor hebben we wandelaars nodig, die willen flyeren huis aan huis. Zodra de flyers gedrukt zijn krijg je en berichtje en kunnen ze rondgebracht worden.

Aanmelden kan via koningsdag@dendolder.nl
Of bij Annemarie & Alexandra

Koningsdag Zaterdag 27 april 2024

Wil jij onderdeel uitmaken van deze geweldig leuke dag? Meld je dan aan als vrijwilliger, lees hier meer over. Of stuur een mail naar koningsdag@dendolder.nl