Meander Omnium organiseert op de woensdagen een gezellige knutsel -en spelmiddag voor kinderen van 6 tot 12 jaar in Den Dolder. Ontmoetingscentrum Pelita bruist van creativiteit voor kids onder begeleiding van Vera Liebeton.

Al een aantal weken draai ik met veel plezier op de woensdag een gezellige middag voor de kinderen in Pelita, zegt Vera.

We doen wisselende activiteiten. We gaan schilderen, plakken, haken, pinda’s rijgen, een spaarpot maken, sjoelen, kegelen of stoelendans. Maar je mag natuurlijk ook lekker chillen met een Donald Duck of een Tina. Het gaat niet om het eindresultaat maar de verbinding staat centraal. Gezellig samen zijn.

Ouders welkom
Voor de komende weken zijn de ouders ook welkom. Voel je vrij. Loop gerust binnen.  Samen kegelen met je kind, een potje sjoelen of heerlijk een mooie knutsel creatie maken.  Ik ben nog opzoek naar nieuwe ideeën om samen met de kinderen te doen.

Wat vinden jullie bv van een fotoshoot? Een kindercafé middag? De Speel Mee Kar komt natuurlijk ook weer naar buiten. Voor al jullie ideeën en of vragen ben ik bereikbaar op 06-28247444 of via mail v.liebeton@meanderomnium.nl

Tot woensdag!

Vera

 

Knutsel & Spelmiddag woensdag in Den Dolder

Je hoeft je niet aan te melden, gewoon binnenlopen en het is gratis.