Om de 4 maanden is er een nieuwe expositie te bekijken in de huiskamer van cultureel centrum de Kameel. Meestal is dat het werk van één van de deelnemers of cursisten van de verschillende schildergroepen die wekelijks bezig zijn in de Kameel.

Van april tot en met juli 2023 zijn de schilderijen van Nol van der Hoef uit Den Dolder te zien.
Nol is sinds zijn pensioen in 1995 aan het tekenen en schilderen geslagen. Hij is actief als deelnemer aan het wekelijkse open atelier van Atelier Den Dolder, één van de verenigingen gehuisvest in de Kameel.
De kleurrijke schilderijen zijn geschilderd met acrylverf op doek. De voorstelling is abstract, met de rode kleur als favoriet. Het plezier van het schilderen en de kracht van de kleuren spatten er nog altijd vanaf!

Het bezoeken van de expositie kan tijdens diverse activiteiten in de Kameel op afspraak via secretaris@stichtingdekameel.nl

Dolderseweg 167
3734 BH Den Dolder

De Kameel is een kleinschalig sociaal cultureel centrum met een laagdrempelig karakter. We bieden accommodatie en zijn een multifunctionele ontmoetingsplek voor alle doelgroepen in Den Dolder die zich bezighouden met sociale en culturele activiteiten.