Op maandag 4 september start het Dolders Akkoortje weer. Iedere maandagavond van 19.45 – 21.30 uur in De Kameel. Het koor van 15 mensen zingt wereldmuziek onder leiding van Hans Viezee. Zin om aan te sluiten? Er is plek voor iedereen die het leuk vindt om samen te zingen. Neem een kijkje op de site voor het repertoire, meld je aan en kom langs! Kijk voor meer informatie op de website: hetdoldersakkoortje.nl/

Het aantal ingestudeerde nummers groeit gestaag: driestemmig in het Frans, Slavisch of andere talen maar ook eenstemmig in het Italiaans, Engels en Nederlands. Voor de pauze bikkelen op de nootjes en de taal, na de pauze los in eenstemmige jukeboxnummers.  En dan weer naar huis op de fiets met in je hoofd nog het laatste liedje.

Deze foto van – een deel van – het koor maakte Klaas Haitsma. Het voltallige koor bestaat nu uit 5 mannen, 9 alten en 6 sopranen. Dirigent is Hans Viezee.

Er is nog veel in wording maar de leden hebben al wel democratisch een naam uitgekozen voor het koor: Met een vette knipoog naar serieuze zaken heet het  nu: Het Dolders Akkoortje… bewust dus met een t want zingen in Den Dolder heeft helemaal  niets met politiek te maken!

Wil je mee zingen na de zomer? Neem contact op met Grietje. Mail naar ikgvdb@gmail.com