Heb je goeie ideeën voor cultureel Zeist? En wat doet een Cultuurmakelaar precies? Vanaf heden is de Cultuurmakelaar om de week op donderdag van 10:00 tot 12:00 uur beschikbaar voor jou!

Het spreekuur zal rouleren van plek, door de hele Gemeente Zeist. Heb je een idee voor cultureel Zeist die je graag wil voorleggen? Wil je ergens over sparren of kennismaken? Hiervoor is alle ruimte, om de week op donderdagochtend. Ook legt de Cultuurmakelaar graag aan je uit wat haar functie inhoudt en wat zij verder allemaal voor je kan betekenen.

Bo Hendriksen is de Cultuurmakelaar in Zeist en ziet deze spreekuren als een mooie toevoeging aan de diversiteit aan taken die zij heeft. “Door deze spreekuren elke keer op een andere plek in de gemeente te laten plaatsvinden, hoop ik veel mensen te mogen ontmoeten en hoop ik iets meer zichtbaar te zijn voor Zeist. Uiteraard kun je naast deze momenten ook altijd een aparte afspraak met mij maken”.

Cultuurmakelaar Bo Hendriksen
Donderdag 23 februari is er spreekuur bij Pelita in Den Dolder, donderdag 9 maart bij wijkcentrum ’t Volle Hof in Vollenhove. Via de website www.uitinzeist.nl worden alle data en locaties geüpdatet en gedeeld. Ook via Instagram @uitinzeist en @cultuurmakelaarzeist zullen er regelmatig updates voorbijkomen.