Er waait een frisse wind door Den Dolder. Tenminste, als het om ondernemerschap gaat. Want vorig jaar is Annemieke van Schoonhoven niet alleen een nieuwe winkel begonnen op de Dolderseweg, namelijk een lingerieboetiek, maar ook zet ze allerlei activiteiten in gang.

Zij is één van de kartrekkers als het gaat om het regelen van kerstverlichting in het dorp. Vorig jaar was dat er niet door allerlei oorzaken. Maar zij heeft er mede voor gezorgd dat half november het centrum in sfeervolle kerstverlichting wordt getooid.
Wist je overigens dat de winkeliers de kerstverlichting betalen? Mocht je in één van de winkels zijn, doe dan even een duimpje omhoog richting de ondernemer.

En Annemieke zorgt er mede voor dat er nóg meer kerstsfeer komt in het dorp. Zaterdag 10 december is er namelijk een kerstmarkt! De meeste winkeliers hebben dan een kraam buiten hun winkel waar je ideeën kunt opdoen voor Kerst. Kijken, proeven en beleven. Later meer hierover.

En alsof ze het niet druk genoeg heeft met haar ondernemerschap; aanstaande vrijdag (11-11-22) organiseert ze van 15 tot 21 uur een VIP-evenement voor alle inwoners!
Je wordt onthaald met een rode loper, een chef-kok bereidt hapjes en drankjes, er is een DJ met muziek, een model showt de laatste collectie, er is een loterij met prijzen en er zijn nog meer acties. Lingerieboetiek Annemieke vind je op Dolderseweg 89a, naast Blossom.