Na de zeer succesvolle zomerexpositie van vorig jaar exposeren diverse kunstenaars van P’Arts. Tijdens een “Zomerkunst” tentoonstelling in Galerie de Gehoorzaal op de Willem Arntzhoeve. Er is iedere zondag een andere gastexposant. Kom genieten van beelden, schilderijen, mozaïek, foto’s, keramiek. Kunst toegankelijk voor iedereen. Met deze zondag Loek van Walsum.

Via mijn kunst streef ik ernaar bij te dragen aan schoonheid, even stil te laten staan bij dat ene aspect van het leven, dat raakt en ontroert. Misschien zelfs zijn waarheid onthult.

Daar waar ik ruim 30 jaar strakke lijnen en scherpte gebruikt heb om mijn zakelijke opdrachten en portretten op een zo authentiek en creatief mogelijke manier te interpreteren, creëer ik mijn fotografische kunst door het maken van vloeiende bewegingen. Mijn werken karakteriseren zich door de unieke stijl van fotograferen, waarin beweging uitdrukking geeft aan de energieën en emoties. Mijn kunst is geïnspireerd op een gepassioneerd leven en de balans die iedereen hierin probeert te vinden, ik transformeer alledaagse objecten met passie tot kunst.

De 17 vaste exposanten van P’Arts zijn:

Joke L.C. van Beetem, Marc Brussee, Marga Damman, Reint Derksen, Hans Doortmont, Renée Ginder, Ada de Groot, Jan Halink, Peter van der Heijden, Roel Hoogenboom, Elzelien Jansen, Emile van der Kruk, Peter de Keijzer, Eric Lugtigheid, Liz van Munster, Manon Posthuma en Clarissa Vis, zie https://www.stichtingparts.nl/kunstenaars/

De gastexposanten op 25 juli is Loek van Walsum met Photographic Art, zie :

http://www.worldwide-art.com/

 

RedactieDenDolder.nl

Over DenDolder.nl

DenDolder.nl is er voor iedereen die een band met Den Dolder heeft. Als je er woont, werkt, sport, wandelt, leert, onderneemt of ons dorp bezoekt: op DenDolder.nl kan je het uitvogelen! Wil je meedoen met DenDolder.nl? Dat kan in de redactie. Heb je leuke ideeën of zie je leuke dingen die de website nog completer …