Na de zeer succesvolle zomerexpositie van vorig jaar exposeren diverse kunstenaars van P’Arts. Tijdens een “Zomerkunst” tentoonstelling in Galerie de Gehoorzaal op de Willem Arntzhoeve. Er is iedere zondag een andere gastexposant. Kom genieten van beelden, schilderijen, mozaïek, foto’s, keramiek. Kunst toegankelijk voor iedereen. Met deze zondag Annemarie Voets:

In mijn kunst wil ik emotie laten zien als een doorgaande beweging.  Wat alles te maken heeft met hoe ik leef en hoe ik het leven ervaar. Mijn kleurgebruik en materiaal maken je nieuwsgierig en zorgen ervoor dat je telkens weer iets nieuws ziet. Ik wil steeds weer de uitdaging aangaan mijn werk te vernieuwen en te verdiepen en de kijker meenemen in mijn zoektocht.

Ik heb gestudeerd aan De Nieuwe Academie te Utrecht en de Papierexpressie in Belgie. Thema’s in mijn werk zijn, spirituele ontwikkeling, de mens, planeet aarde.

De werken die ik laat zien tijdens de zomerexpositie van P’Arts zijn grote tekeningen op handgeschept moerbei papier en tekeningen op ivoorkarton. In de tekeningen heb ik gewerkt met grafiet, inkt, viltstift, was en op sommige plekken is er zelfs gebrand in het papier.