Meander Omnium organiseert zomerfeesten in Zeist en Den Dolder voor kinderen deze zomer!

Volg Kind & Jongeren werk op Instagram.

 

Hallo allemaal,

Mijn naam is Sara Killi, ik ben 27 jaar oud en ik woon in Amersfoort. Ik zit in mijn afstudeerperiode van de opleiding Social Work in Utrecht. De richting die ik hierin volg is ‘welzijn en samenleving’.

Ik ben deze opleiding vier jaar geleden begonnen omdat ik graag ondersteuning wil bieden aan mensen met verschillende hulpvragen. Mijn kwaliteiten zijn dat ik transparant ben, oplossingsgericht en ik altijd een luisterend oor kan bieden.

In mijn vrije tijd breng ik tijd door met mijn zoontje van 1,5 jaar oud. We vinden het leuk om samen te gaan zwemmen, naar de speeltuin te gaan of lekker te wandelen in het bos. Ik hou van sporten en om dagjes weg te gaan naar verschillende steden.

Het afgelopen jaar heb ik met veel plezier stage gelopen bij St. MeanderOmnium in zowel Zeist als Den Dolder. De jongeren in Den Dolder zullen mij wellicht al gezien hebben.

In mei ben ik begonnen als kinderwerker in Den Dolder. Ik heb er ontzettend veel zin in om elke vrijdag met de kinderen hier leuke activiteiten te gaan uitvoeren. Het werken met kinderen vind ik erg leuk door de creativiteit en energie van de kinderen. Ik hoop dit nog lang te mogen doen. We gaan zowel sport als spel doen, dit zal wekelijks afwisselend zijn. Ideeën zijn altijd welkom!