Leven vanuit jouw authentieke zelfvertrouwen en kracht: hoe prachtig is dat! Misschien worstel je al langer met onzekerheid, pleasegedrag en piekeren. Heb je al veel geprobeerd om meer te gaan leven vanuit zelfvertrouwen. Maar vraag je je nog steeds vaak af of jij en jouw leven wel ‘oké’ zijn. Misschien is dan de workshop Innerlijke Kracht van Anna van Dijk iets voor jou!
In verbinding komen met jouw innerlijke kracht en zelfvertrouwen kan niet vanuit je hoofd. Jouw piekeren en onzekerheid zijn in feite overlevingsstrategieën, die in je lichaam zijn opgeslagen. Je kunt ze dus ook alleen via je lichaam transformeren.
In deze workshop laat ik je in een kleine, veilige groep voelen hoe je met lichaamswerk deze transformatie in gang zet. We gaan een oefening doen waarbij je in contact komt met jouw innerlijke kind én innerlijke kracht. Er is ruimte voor het delen van je verhaal en we sluiten af met licht ademwerk, zodat je alles wat je vandaag leert goed in je lichaam verankert. Aan het einde van de workshop geef ik je oefeningen mee voor thuis, zodat je zelf verder kunt met je proces.
Het proces dat je vandaag in gang zet, leidt je uiteindelijk naar een leven vanuit jouw authenticiteit, sprankeling en zelfvertrouwen. Vanuit die plek ga je keuzes maken die gezond voor je zijn en je gelukkig maken.
Voor wie? Iedereen die voelt meer vanuit zelfvertrouwen en sprankeling te willen leven.Waar? Ruimte voor Aandacht: een mooie, rustige zaal naast station Utrecht Vaartsche Rijn (centrum Utrecht).Prijs: 45,- (thee en een lichte snack inbegrepen)Meenemen: makkelijk zittende kleren en een voorwerp dat voor jou veiligheid uitstraalt.
Wie ben ik?Ik ben Anna, levenscoach met een praktijk in Den Dolder. En ook moeder, geliefde, trauma-overlever en levensgenieter. Ik help mensen hun (zelf)vertrouwen, kracht en authenticiteit terugvinden met behulp van lichaamswerk. Na een emotioneel uitputtende (narcistische/borderline)-relatie, of als ze om een andere reden geen verbinding meer voelen met hun zelfvertrouwen.
Wat vorige deelnemers over de workshop zeggen:
‘Ik deed mee vanwege een gevoel van wankel zelfvertrouwen en het moeilijk aan kunnen voelen/geven van mijn grenzen. Na de workshop voelde ik me – echt waar – verlicht. Ik kan nu beter een onderscheid maken tussen het bange kind in mij en mijn huidige ik. Daardoor merk ik nu al dat ik meer ontspannen ben en ook liever voor mezelf kan zijn. Ik zou deze workshop iedereen aanbevelen!” – Laura
‘Ik pieker veel en slaap slecht. Ik ben bang wat anderen van me vinden en durf niet voor mezelf op te komen en grenzen te stellen. Ik heb heel veel aan deze workshop gehad. Ik heb echt gevoeld hoe het voor mij als kind was, waardoor ik me nu zo gedraag. En ik heb ervaren dat ik mezelf kan helpen hierin. Ik voel nu al dat ik dat piekeren niet meer nodig heb. Ik kan het iedereen die bereid is om in z’n lichaam te gaan voelen zeer aanraden om deze workshop te volgen.” – Renée
“Ik voel na de workshop veel meer helderheid, energie en vertrouwen. Ik weet nu dat ik het het goed heb gedaan. Ik heb deze workshop al aan een paar kennissen aanbevolen.” – Maria