Geniet op zondag 26 juli van een uitgebreide wijnproeverij in de prachtige tuin van HFSLG in Bosch en Duin.

Wijnreis op zondagmiddag
De HFSLG neemt je mee op een ‘wijnreis’ langs de beste wijnlanden ter wereld. Tijdens deze speciale HFSLG wijnproeverij worden 6 verschillende wijnen geproefd waarover de sommeliers je alles vertellen wat je wilt weten. Is de wijn vol, rond of strak? Heeft de wijn een krachtige smaak van noten, bosvruchten of hout? En wat maakt de wijn bijzonder en uitgesproken? Ze zorgen dat geen enkele vraag onbeantwoord blijft en dat het een gezellig middag wordt. En uiteraard worden er diverse smakelijke hapjes geserveerd.

De terrassen en de parkachtige tuin van HFLSG waar de proeverij wordt georganiseerd  zijn uniek in de omgeving.

De prijs van de wijnproeverij is 34,50 p.p. De wijnreis start om 15.00 en duurt tot 17.00. Meld je hier aan!

Iedereen waant zich in een groene oase van rust in de unieke tuin.

Over HFSLG

HFSLG, oftewel De Hoefslag is al ruim 110 jaar een culinair begrip in Midden-Nederland. Voor het ontstaan van het huidige restaurant had het gebouw al een lange historie als ‘uitspanning’. Veel mensen noemen het ook wel een ‘instituut’ omdat veel gerenommeerde chefs er ooit in de keuken hebben gewerkt. Het restaurant in Bosch en Duin wordt gezien als een van de grondleggers van culinair Nederland.

In de periode 1979-1980 en van 1987 tot 2005 had de Hoefslag één Michelinster en in de periode 1981 tot 1986 zelfs twee! Karl van Baggem zorgde er met zijn brigade voor dat Michelin in 2009 de Hoefslag na jaren van afwezigheid weer een Michelinster toekende. De Hoefslag had deze ster in het bezit tot en met 2018. Van 1975 tot 1989 stonden de bekende broers Martin en Gerard Fagel er aan het roer.

Sinds juni 2015 is HFSLG onderdeel van BHG. Chef-kok Bjorn Stukje leidt vol passie en energie het keukenteam. Zijn doel is om onze gasten een totaal beleving te bieden waarin alles klopt. Hij kookt gerechten op basis van de seizoenen, op een klassieke basis en op creatieve wijze gepresenteerd.

In 2018 behaalde het restaurant een 26e plaats in de Lekker500 2019. Hiermee scoort HFSLG het hoogst van alle restaurants in de provincie Utrecht.