De Speel-Mee-Kar komt naar de Torteltuin, de kar bomvol met leuk buitenspeelgoed staat vrijdag 16 juli  voor alle kinderen in Den Dolder en omstreken van 4 tot 12 jaar klaar. Kom spelen van 14.00 – 16.00!

In de kar zit lasergames, fietsjes, ballen, tennisrackets, diabolo’s  en nog veel meer leuk speelgoed. Kinderen mogen hier gratis gebruik van maken. Hoe leuk is dit!

Aanstaande vrijdagmiddag komt de bomvolle Speel-Mee-Kar naar de Torteltuin. De kar is gevuld met spullen voor lasergamen, ballen, diabolo’s, fietsjes, en ander buitenspeelgoed. Vanaf 14.00 staat de kar klaar en kan iedereen er gebruik van maken. Kom naar de Torteltuin en speel mee!

Speel-Mee-Kar Meander Omnium Den Dolder

#voorkidsvan4tot12 #torteltuindendolder #meanderomnium #gemeentezeist #spelen #buiten #diabololeren #fietsen #lasergamen #voetballen

Met dank aan: MeanderOmnium Jongerenwerk Zeist​ & De Torteltuin Vereniging

Over de Torteltuin
De Torteltuin – avontuurlijke speeltuin Den Dolder
Sinds 2006 hebben betrokken bewoners van Den Dolder een oud schoolplein omgeturnd tot 1 van de meest avontuurlijke speeltuinen van Den Dolder. Geïnspireerd door het grappige verhaal van Pluk van de Petteflat, waar ook de Krullevaar een plek in de speeltuin heeft gekregen. De Krullevaar overziet het speelhuisje, de glijbaan, de koppelrekken, een klimwand, de wip en de talloze schommels, kinderen raken niet uitgespeeld. Ook de zandbak is favoriet, waar het schepje en emmertje is verzorgd. De mama’s, papa’s, opa’s en oma’s kunnen lekker zitten op de bankjes in de zon. Een heerlijke speelplek mét voetbalveldje en kabelbaan waar je met je kind(eren) heel goed een middag kan doorbrengen en nieuwe bewoners kan ontmoeten. Volg de Facebook pagina voor nieuws over de Torteltuin.

Meer speeltuinen in de buurt? Lees er hier over.