Typisch is in het bosrijke Den Dolder, met arbeiderswoningen, dure villa’s, en -aan de overkant van de weg- het terrein van de Willem Arntsz Hoeve, waar al meer dan 100 jaar mensen met een beperking zorg krijgen. Hoe vormen zulke verschillende mensen samen een dorp?

Aflevering 1 maandag 22 februari 2021*)

Andries was de baas van snackbar Dolle Dries en werkte dag en nacht. Maar hij verkocht de boel en is nu tevreden klusser. Iedereen in Den Dolder kent hem en hij kent iedereen.

Anne woont anti-kraak in Den Dolder. Ze is een jonge veelbelovend cabaretier, met een drukke agenda, maar corona legde alles stil. Dat betekent geen werk en geen geld. Hoe overleeft Anne de crisis?

Yolanda heeft een man, een dochter van 3 en haar eigen beautysalon in de achtertuin. Èn ze wil heel graag opnieuw zwanger worden, maar dat gaat niet vanzelf.

Op het terrein van de Willem Arntsz Hoeve woont het kunstenaarsechtpaar Koen en Dees in een voormalig zusterhuis. Veel mensen zullen Den Dolder kennen van de moord op Anne Faber, nu ruim drie jaar geleden. Koen en Dees vertellen wat dat teweegbracht in het dorp.

Meer lezen of de trailer bekijken, check het hier.

*) Gidsteksten van BNNVARA