Het team van Parkland Makelaardij strijdt voor de Hartstichting. Erik, Jan, Leo en Wilfred zijn mountainbikers die voor hun conditie en ieder naar zijn kunnen op zondagmorgen door het bos rijden.. Eén van hen is in het verleden getroffen door een hartaanval, en juist dit is voor hen de reden om op 25 september 2022 te gaan fietsen voor de Hartstichting., vanaf vliegbasis Soesterberg met CYCLE NL.

De Hartstichting organiseert CYCLE NL vanaf vliegbasis Soesterberg, een Fietsdag: Voor iedere fietser een passende route. CYCLE NL is hét evenement voor fietsliefhebbers. Voor mountainbikers, wielrenners, gravelbikers en andere sportieve fietsers. Voor beginners en gevorderden, voor jong en oud. Meerdere routes, afstanden en ondergronden zorgen ervoor dat er altijd een passende route is voor jou en je fietsmaten.

Voor info kijk op: nl.cyclevoorjehart.nl.  Het team Parkland  heeft gekozen voor de 27 km mountainbikeroute en hopen door middel van donaties van uw kant zoveel mogelijk geld op te halen voor de Hartstichting.

Om zo herkenbaar mogelijk rond te rijden, heeft Noud ’t Hart van Parkland Makelaardij voor schitterende wielrenkleding gezorgd.

Wilt u dit initiatief steunen, ga dan naar nl.cyclevoorjehart.nl/parkland-team.