Wil je je eigen bedrijf beginnen in Den Dolder? Heb je een briljant idee, waar heel veel klanten op zitten te wachten? Heb je je ingeschreven bij de KVK en weet je niet zo goed hoe nu verder? Kom naar de online startersdag Zeist!

Schrijf je hier in!

Waarom naar de startersdag?
Welke starter ben jij? Nog oriënterend, net begonnen of heb je al een mooie groeiende start-up onderneming? In welke fase je ook zit, de startersdag in Zeist zit boordevol met kennis, inspiratie, ondernemersverhalen en netwerkmogelijkheden binnen iedere fase van het jonge ondernemerschap. Herken jij jezelf in onderstaande greep van voorbeelden waar je als startende en groeiende ondernemer mee te maken krijgt? Meld je dan ook aan voor de startersdag!

Ze staan voor je klaar hoor! Tientallen ervaren lokale ondernemers loggen speciaal voor jou in op de online Startersdag Zeist, op 17 november. Tijdens de ronde tafelsessies kun jij ze al je vragen stellen, waar jij nog antwoorden op zoekt. Met hun kennis en ervaring van ondernemerschap in jouw regio, helpen ze je graag verder. Neem ook deel aan de workshops! Leuk én leerzaam. Oh ja, hadden we al gezegd dat het gratis is? Geef ons maar eens een reden om je níet aan te melden…

Programma 17 november
19.00 – Opening
19.10 – Workshop ronde 1
19.40 – Ronde tafelsessies ronde 1
19.55 – Ronde tafelsessies ronde 2
20.10 – Keynote
20.30 – Ronde tafelsessies ronde 3
20.45 – Ronde tafelsessies ronde 4
21:00 – Workshop ronde 2
21.30 – Afsluiting