🎵🎶 Hij komt, Hij komt,  Die lieve goede sint, Mijn beste vriend, jouw beste vriend,  De vriend van ieder kind, Mijn hartje klopt,  Mijn hartje klopt zo blij 🎵 Op 25 november komt Sinterklaas weer naar Den Dolder. Lees meer!

Hij komt samen met zijn Pieten om 12.00 uur aan op het pleintje voor Werring & Schuler aan de Dolderseweg 79. Na de intocht, nemen de Sint en zijn Pieten alle tijd voor een handje een foto en neemt hij heel graag een mooie tekening in ontvangst! Daarna zal de Sint en zijn Pieten, een gezellig bezoekje brengen aan de winkeliers.

Na dit gezellige bezoek is er voor de 4 tot 8 jarige een feestmiddag van 15.00 tot 16.30 uur met leuke spelletjes met de Pieten.  Inschrijven hiervoor kan tot uiterlijk 18 november. Kijk voor meer informatie en schrijf je in voor het Sintmiddag in Den Dolder.

In de avond is er voor de kinderen van groep 5 tot en met groep 8  een Pietendisco in samenwerking met DJOIN. Dit alles plaats vinden in “De Kameel” aan de Dolderseweg 167.

Wil je zelf helpen als hulp piet, meld je aan via info@sinterklaasdendolder.nl.

Eerste hulp bij Surprises en Gedichten!

Lootjes getrokken en heb je geen idee wat te maken? Loop je al vast bij het idee van een gedicht? Kortom: heb je last van Surprise-stress en gedichten-angst?

Samen aan de slag
Kom dan naar de Maakplaats! Vrijwilligers helpen bij het verzinnen en uitvoeren van de leukste surprises. We hebben de ruimte en heel veel materiaal om mee aan de slag te gaan. Karton, papier, scharen, lijm, verf, restjes wol – dat is er allemaal al. Maar je mag natuurlijk zelf ook spullen meenemen.

Een echt gedicht
Lukt het niet om te rijmen bij het cadeau dat je wil schenken?
Wij helpen je graag een mooi gedicht te bedenken.
Met een plagerijtje hier, een kwinkslag daar
Voor je het weet is je Sint-gedicht klaar!

Wanneer
De Surprise Maakplaats is voor jong en oud en open op:
– Zaterdag 25 november van 14.00 tot 17.00 uur
– Woensdagmiddag 29 nov van 14:00 uur tot 17:00 uur en
– Zaterdag 2 dec van 14:00 uur tot 17:00 uur.

Kosten: een vrijwillige bijdrage is welkom.

https://werkwinkel.nl/events/eerste-hulp-bij-surprises-en-gedichten/

Sint Den Dolder 20 nov